S'ha publicat al Boletín Oficial del Estado (Orden SND/726/2023, de 4 de juliol) la fi de l'ús obligatori de les mascaretes a hospitals, farmàcies i centres sanitaris, incloent els centres de logopèdia. A les zones on hi pugui haver pacients immunodeprimits i a les unitats de cures pal·liatives i quiròfans encara serà exigible, tal i com ja ho era abans de la pandèmia. Es recomana el seu ús a: - Hospitals i centres de salut - Residències de persones grans i persones amb discapacitat Es recomana fer-ne ús en cas d'infecció respiratòria, així com cobrir-se la boca i el nas amb el colze flexionat quan es tus i s'esternuda i rentar-se les mans freqüentment.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
05 de juliol 2023
FI DE L'ÚS OBLIGATORI DE LES MASCARETES
S'ha publicat al Boletín Oficial del Estado (Orden SND/726/2023, de 4 de juliol) la fi de l'ús obligatori de les mascaretes a hospitals, farmàcies i centres sanitaris, incloent els centres de logopèdia.

A les zones on hi pugui haver pacients immunodeprimits i a les unitats de cures pal·liatives i quiròfans encara serà exigible, tal i com ja ho era abans de la pandèmia.

Es recomana el seu ús a:
- Hospitals i centres de salut
- Residències de persones grans i persones amb discapacitat

Es recomana fer-ne ús en cas d'infecció respiratòria, així com cobrir-se la boca i el nas amb el colze flexionat quan es tus i s'esternuda i rentar-se les mans freqüentment.
Documents adjunts
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia
Agenda d'actes · Veure tots (7)