HORARI DEL COL·LEGI DURANT LES PROPERES SETMANES

Us informem que durant les properes setmanes l'horari habitual del CLC es mantindrà igual tots els dies excepte el dia 5 de gener, que romandrà obert de 09:00 a 14:00 h.
COBRAMENT DE LA QUOTA COL·LEGIAL

Recordeu que a inicis de gener es procedirà a efectuar el cobrament del rebut de la quota col·legial en les modalitats anual o semestral. 

Qualsevol modificació de la quota s'ha de notificar abans del 31 de desembre a info@clc.cat o bé al 93 487 83 93.
RECORDATORI: TORN D'INTERVENCIÓ PROFESSIONAL 2023

El Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha requerit al CLC que confeccioni la nova llista de pèrits judicials per a l'any 2023.

El termini per apuntar-vos finalitza el dia 23 de desembre de 2022. Consulteu la normativa a l'enllaç següent:
OFERTA DE FEINA: Es busca logopeda a Figueres (Girona)

Centre privat busca logopeda per dur a terme tasques de diagnòstic i tractament en parla, llenguatge, veu i deglució. 

Vegeu més detalls d'aquesta oferta i 9 ofertes noves a la borsa de feina del Col·legi, a l'àrea col·legial. 
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE MURCIA

El Colegio de Logopedas de Murcia organitza el curs Intervención Logopédica en Afasias no fluentes, a càrrec de Carlota Faixa Sol.

El curs es durà a terme els dies 4 i 5 de febrer de 2023 en modalitat en línia. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
DESCOMPTES UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA (UOC)

Gràcies a l'acord entre el CLC i la UOC, us podeu beneficiar de grans descomptes per continuar millorant professionalment.

Creixeu amb la universitat pionera en aprenentatge en línia i amb una metodologia 100 % digital i sense horaris. 

Trobareu el codi de descompte a la zona restringida del web i més informació en el següent enllaç:

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat