LA LOGOPÈDIA INTEGRADA EN UNA UNITAT DE NEONATOLOGIA: LA IMPORTÀNCIA DE L'ABORDATGE TRANSDISCIPLINAR

No us perdeu la jornada gratuïta i en línia La logopèdia integrada en una unitat de neonatologia: la importància de l'abordatge transdisciplinar avui a la Blanquerna - Universitat Ramon Llull, amb la col·laboració de la Mireia Sala, degana del CLC.

Inscripcions al següent enllaç:
OFERTA DE FEINA: Es busca logopeda a Palafrugell (Girona)

Centre privat busca logopeda en horari parcial de tardes, per atendre casos de veu, parla, llenguatge i audició.

Vegeu més detalls d'aquesta oferta i 12 ofertes noves a la borsa de feina del Col·legi, a l'àrea col·legial. 
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE CASTILLA Y LEÓN

El Colegio de Logopedas de Castilla y León organitza el curs Electroestimulación como recurso auxiliar en la terapia logopédica, a càrrec de Mariana Simão.

El curs es durà a terme el dia 11 de març de 2023 en modalitat en línia. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE MADRID

El Colegio de Logopedas de Madrid organitza la segona edició de la taula rodona Logopedia en Enfermedades Raras per el divendres 24 de febrer d'11:00 a 12:30 h, en format en línia i gratuït. 

La inscripció, al no ser col·legiat del CPLCM, seria seleccionant l'opció "Estudiantes/otros", en el següent enllaç:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE MADRID

El Colegio de Logopedas de Madrid organitza el curs Rehabilitación en niños(as) con discapacidad auditiva con y sin patologías asociadas, a càrrec de María del Carmen Rodríguez Jiménez i Beatriz Miranda Olivera.

El curs es durà a terme els dies 21 i 22 d'abril de 2023 en modalitat presencial. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
PROGRAMA CONSOLIDA'T

El programa Consolida't és un programa en línia per a autònoms i microempreses que necessitin reforçar el seu negoci. Està organitzat pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i és totalment gratuït (valorat en 1.600 €).

El termini d'inscripció és fins a l'1 de març. Trobareu més informació a l'enllaç següent: 

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat