16es JORNADES INTERDISCIPLINARS CATALANES DE RESIDÈNCIES DE GENT GRAN

Els propers dies 12 i 13 de maig de 2023 celebrarem les 16es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran.

Podeu formalitzar ja la vostra inscripció i presentar els vostres treballs en format pòster.

Els col·legiats del CLC disposen d'un descompte. Trobareu més informació a l'enllaç següent:
OFERTA DE FEINA: Es busca logopeda a Tàrrega (Lleida)

Centre privat busca logopeda amb experiència en població infantil.

Vegeu més detalls d'aquesta oferta i 10 ofertes noves a la borsa de feina del Col·legi, a l'àrea col·legial. 
COL·LEGI DE LOGOPEDES DE LES ILLES BALEARS

El Col·legi de Logopedes de les Illes Balears ha organitzat el curs: Actual planteamiento de los trastornos de fluidez, a càrrec de Marina Llobera O'Brien.

El curs es durà a terme el dissabte 18 de març de 09:00 a 15:00 h en modalitat en línia. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
COMISSIÓ DE DONES I IGUALTAT DE LA INTERCOL·LEGIAL

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, la Comissió de Dones i Igualtat de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, la Comissió de Dones Advocades de l'ICAB i la Societat Catalana d'Estudis Jurídics, organitzen el proper 9 de març, a les 18:30 h a l'auditori de la 8a planta de la seu de l'Associació (seu ICAB) un acte reivindicatiu de les dones en el món professional amb el títol L'agenda 2030: l'ODS 5 Igualtat de gènere Què significa? La seva implantació a diferents nivells.

Trobareu més informació en el següent enllaç: 
DIPLOMA D'ESPECIALITZACIÓ UNIVERSITÀRIA EN INTERVENCIÓ LOGOPÈDICA EN TRASTORNS DE LA VEU

La Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna, Universitat Ramon Llull ofereix el diploma d'especialització universitària en intervenció logopèdica en trastorns de la veu.

El tercer monogràfic és Teràpies manuals aplicades al tractament de les alteracions de la veu en format presencial els dies 10, 11 i 12 de març.

S'ofereix un descompte als logopedes col·legiats. Inscripcions al següent enllaç:
LA LOGOPÈDIA INTEGRADA EN UNA UNITAT DE NEONATOLOGIA: LA IMPORTÀNCIA DE L'ABORDATGE TRANSDISCIPLINAR

La jornada gratuïta i en línia La logopèdia integrada en una unitat de neonatologia: la importància de l'abordatge transdisciplinar, que es va dur a terme el passat 10 de febrer, està disponible al Canal Multimedia de la Blanquerna.

Ho trobareu en el següent enllaç:
EUROPEAN SOCIETY FOR SWALLOWING DISORDERS

La European Society for Swallowing Disorders (ESSD) organitza el curs en línia: Management of acute versus chronic neurogenic dysphagia. El curs anirà a càrrec del Dr. Ramya Lapa el dia 22 de març a les 18:30 h. Per fer la inscripció cal seguir l'enllaç següent:

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat