TARIFES LOGOPÈDIA SERVEI CATALÀ DE LA SALUT 2023

El Departament de Salut ha publicat en data 11 d'abril la Llei que estableix l'actualització de les tarifes aplicables en els centres concertats amb el Servei Català de la Salut, pel que fa a la rehabilitació ambulatòria, rehabilitació domiciliària i logopèdia durant l'any 2023.

Trobareu més informació en el següent enllaç:
OFERTA DE FEINA: Es busca logopeda a Santa Coloma de Queralt (Tarragona)

Centre mèdic busca logopeda per substitució de maternitat amb possibilitat d'ampliar horaris.

Vegeu més detalls d'aquesta oferta i 10 ofertes noves a la borsa de feina del Col·legi, a l'àrea col·legial. 
ENQUESTA SOBRE LES COMPETÈNCIES DELS LOGOPEDES EN DISFÀGIA

La Comisión de Disfagia del Consejo General de Colegios de Logopedas ha creat una enquesta amb l'objectiu de conéixer la formació i el treball en Disfàgia dels logopedes espanyols.

La recollida de dades finalitzarà el proper 30 d'abril. Agrairem si podeu contestar l'enquesta a l'enllaç següent: 
COL·LEGI DE LOGOPEDES DE LES ILLES BALEARS

El Col·legi de Logopedes de les Illes Balears ha organitzat el curs: Actualización en el Tratamiento de las Dificultades de las Transiciones Alimentarias, a càrrec de Belén Ordóñez-Miyar.

El curs es durà a terme el dissabte 6 de maig de 09:30 a 14:30 h i de 15:30 a 18:30 h en modalitat en línia. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
PRESTACIÓ D'ATENCIÓ SOCIAL A LES PERSONES AMB DISCAPACITAT (PUA 2023)

Aquesta prestació té per objecte contribuir a les despeses ocasionades per l'adquisició de productes i actuacions destinades a permetre la promoció de l'autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social.

El termini per presentar la sol·licitud és fins a les 14:00 h del dia 15 de maig de 2023. Més informació en el següent enllaç:
EUROPEAN SOCIETY FOR SWALLOWING DISORDERS

La European Society for Swallowing Disorders (ESSD) organitza el curs en línia: Cough Reflex Testing. El curs anirà a càrrec de la Dra. Emma Wallace i es durà a terme el dia 10 de maig a les 18:30 h.

Per fer la inscripció cal seguir l'enllaç següent:

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat