Encarem el fred de la tardor amb una nova imatge, però amb la força de sempre. Poseu-vos còmodes per llegir aquest nou número: un monogràfic dedicat a la disàrtria. Esperem que us agradi!
Ens fa molta il·lusió compartir-vos un trosset de l'entrevista que li vam fer a Pau Marc Muñoz Torres per al monogràfic de disàrtria de la revista. En Pau Muñoz és doctor en bioinformàtica, medallista olímpic i viu amb una disàrtria arran d'una paràlisi cerebral. En Pau és una persona extraordinària i encantadora. No us la perdeu!

AVANÇ DE FORMACIÓ CONTINUADA - GUARDA'T LA DATA!


17 de desembre de 15:00 a 17:00 h (2 hores).

Ponent: Stephanie Riera.

Temàtica: Exploració clínica de la disfàgia.

Títol: a determinar.

FESTIVITAT 12 D'OCTUBRE

Us informem que dilluns 11 d'octubre el CLC romandrà tancat.
SALÓ BIZBARCELONA 2021

L'esdeveniment de referència per a persones emprenedores, start-up, PIME i autònoms que connecta innovació i talent es durà a terme del 9 a l'11 de novembre de 2021 a la Fira de Barcelona.
AVANTATGES CLÍNICA DENTAL DR. MIRAVÉ

Us recordem que a l'apartat de salut d'avantatges col·legials del web del CLC trobareu els descomptes i promocions que us ofereix el centre odontològic Dr. Miravé.
OPOSICIONS LOGOPÈDIA

Ens fem ressò de la carta enviada pel Consejo General de Colegios de Logopedas al Consejero de la Presidencia de la Junta de Comunidades de Castilla y León amb còpia al Director General de la Función Pública y a la Gerencia de Servicios Sociales.
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE MURCIA        

Curs en línia: Terapias funcionales en la afasia
Ponent: Estibaliz Terradillos Azpiroz
Dates: 23 i 24 d'octubre de 2021
FORMACIONS SUBVENCIONADES CONSORCI 2020-2021

Trobareu el calendari d'accions formatives sense cost a l'apartat Formació Externa del Web del Col·legi.
RECORDATORI: PRESTACIÓ D'ATENCIÓ SOCIAL A LES PERSONES AMB DISCAPACITAT (PUA 2021)

Aquesta prestació té per objecte contribuir a les despeses ocasionades per l'adquisició de productes i actuacions destinades a permetre la promoció de l'autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social. 

El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud és fins les 14:00 hores del dia 21 d'octubre de 2021.

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat